HUOLTO JA KUNNOSSAPITO
Palveluihimme kuuluvat järjestelmiemme huollot ja myös teollisuusrobottien huollot. Robottien huollossa uusimme vaihdelaatikkojen vaseliinit, muistin paristot ja tuulettimen suodattimet. Huollon yhteydessä tarkistamme myös tarttujan kunnon, kaapelit ja liitännät sekä laitteiston yleiskunnon. Arvioimme tulevien varaosien tarpeen ja otamme varmuuskopiot robottien ohjelmista sekä asetuksista. Toteutamme huollon aikana syöttöjännitteiden ja toistotarkkuuden mittaukset. Toimitamme huollosta raportin, josta käy ilmi laitteiston nykyinen kunto.

Omissa toimituksissamme huolto käsittää robottihuollon lisäksi myös muun järjestelmän huollon.
ASIAKASTARINA
Case: JOSPAK
Robotmation on toimittanut elintarvikepakkauksia tuottavalle Jospakille tuotteiden laatikointia helpottavia robottisoluja. Laatikointikonsepti oli uusi mutta onnistunut. Uuden tehdasrakennuksen ja sinne toteutetun modernin linjaston ansiosta yritys on päässyt tehostamaan tuotantoaan ja kasvattamaan kapasiteettiaan.
LUE KOKO TARINA
>> Kaikki asiakastarinat
ETÄYHTEYS
Ongelmatilanteessa voimme ottaa toimittamiemme laitteiden ohjelmistoihin etäyhteyden, jonka kautta näemme nopeasti, mistä virheestä on kyse. Etäpalvelumme avulla asiakkaan tuotanto- tai
pakkausongelmat voidaan minimoida ja korjata mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.
KÄYTTÖÖNOTTOPALVELUT
Toteutamme tarvittaessa myös linjastojen käyttöönottopalveluita. Hyvän käyttökokemuksen varmistamiseksi tukipalvelumme ovat asiakkaamme käytettävissä myös laitteiden käyttöönoton jälkeen.
KOULUTUS
Robotmation kouluttaa asiakasyrityksen henkilökunnan toteutetun tuotantoympäristön käyttöön. Koulutussisällöt rakentuvat asiakaskohtaisesti ja voivat sisältää niin laite- kuin käyttöjärjestelmäkoulutuksia. Koulutusta kannattaa hyödyntää myös uusien työntekijöiden perehdytyksen yhteydessä.
OTA YHTEYTTÄ
Robotmation Oy 
Kartanomäenkatu 34 
FI-32200 Loimaa
+358 (0) 20 730 9640
robotmation@robotmation.fi
Kaikki yhteystiedot >
JÄTÄ VIESTI