Robotmation Oy

Teollisen automaatiotekniikan huippuammattilainen.
ROBOTIIKKAA JA AUTOMAATIOTA PITKÄLLÄ KOKEMUKSELLA
Vuodesta 1999 toiminut Robotmation Oy on kotimainen automaatioalan huippuosaaja. 

Valmistamme tuotantolinjastoja, robottisoluja, pakkauskoneita sekä ohjausjärjestelmiä teollisille toimijoille kappaletavaran käsittelyyn ja sisälogistisiin tarpeisiin.

Toimituksiemme kokoluokat alkavat yksittäisestä robottikäsivarresta tuotteistamiemme robottisolujen kautta aina koko tehtaan laajuisiin järjestelmäohjauksiin sekä linjastoihin.

Suunnittelemme itse järjestelmiemme mekaaniset osat ja kokonaisuudet, sähkölaitteet sekä ohjelmistot. Valmistamme, kokoamme ja testaamme laitteistot omissa tiloissamme Loimaalla, Varsinais-Suomessa. Asennamme ja käyttöönotamme tuotteemme asiakkaillemme avaimet käteen -toimituksena. 

Toimimme kappaletavara-automaation parissa, josta omaammekin kymmenien vuosien kokemuksen. Tällä sektorilla erityisesti olemme keskittyneet robotisoituihin pakkaus- ja lavoitusjärjestelmiin. 

Tarjontamme käsittää suuren valikoiman tuotteistettuja ratkaisuja. Nämä asiat yhdistettynä osaamiseemme ohjaustekniikan ja robotiikan alalla tekevät meistä teknologisesti alan johtavan toimijan Suomessa. Olemme 24 vuotta vanha, kasvava yritys, jolla on hyvät näkymät tulevaisuuden varalle.

Arvoinamme korkea laatu ja vastuullinen toimintatapa

Kaiken tekemisemme takana ovat tiukat laatukriteerit. Suunnittelemme ratkaisumme miettien asiakkaidemme toimintaa pitkällä aikavälillä. Tämä tarkoittaa kestävyyden, huollettavuuden ja toimintavarmuuden lisäksi muutostarpeiden ennakointia ja huomioimista suunnittelussa.
Laatu
Kaiken tekemisemme takana ovat tiukat laatukriteerit. Suunnittelemme ratkaisumme miettien asiakkaidemme toimintaa pitkällä aikavälillä. Tämä tarkoittaa kestävyyden, huollettavuuden ja toimintavarmuuden lisäksi muutostarpeiden ennakointia ja huomioimista suunnittelussa.
INNOVATIIVISUUS
Arvostamme laadukasta insinööri- ja suunnittelutyötä ja haluamme antaa henkilöstöllemme mahdollisuuden luovaan ongelmanratkaisuun. Näin säilytämme innovatiivisuutemme ja voimme soveltaa automaatiota, robotiikkaa ja ohjelmistojen hyödyntämistä entistä monipuolisemmin ja uusiin käyttötarkoituksiin.
HYVÄ JOHTAMINEN
Vakaa ja vastuullinen johtaminen on osa Robotmationin yrityskulttuuria. Laatusertifiointien lisäksi kannamme vastuun taloudellisesta luotettavuudesta. Robotmationin luottoluokitus on korkein mahdollinen.
EKOLOGISUUS
Haluamme olla myös ekologinen toimija. Modernisoidessamme vanhoja tuotantolinjastoja ja laitteita kunnostamme käytössä olevaa materiaalia mahdollisimman paljon. Vanhojen runkojen ja laiteaihioiden hyödyntäminen säästää paitsi luonnonvaroja myös taloudellisia resursseja.
Yhteistyökumppanimme
LAITTEET
PROJEKTIT
OTA YHTEYTTÄ
Robotmation Oy 
Kartanomäenkatu 34 
FI-32200 Loimaa
+358 (0) 20 730 9640
robotmation@robotmation.fi
Kaikki yhteystiedot >
JÄTÄ VIESTI