Kappaletavara-automaatio ja lavaaminen

Olemme toimittaneet lukuisia erilaisia linjastoja, joilla tuotteet kuljetetaan kuljettimilla, lajitellaan konenäön tai muiden tunnistimien avulla, merkitään tai tarroitetaan sekä pakataan pakkauksiinsa. Pakkaukset taas jatkavat linjastolla eteenpäin, jossa ne robotiikan avulla pakataan laatikoihin ja edelleen lavoille ja käärintään. Linjastoon sisältyy usein niin automaation, robotiikan, konenäönkin kuin mekaniikankin hyödyntämistä. Koko järjestelmää ohjataan oman käyttöliittymämme Robotvisorin kautta.


Olemme tehneet erilaisia lavausjärjestelmiä yrityksemme alkuajoista lähtien. Vuosien aikana olemme tehneet monia erityyppisiä toteutuksia ja ratkaisseet useita erilaisia asiakkaiden lavaukseen liittyviä ongelmia. Kehitystyön pohjalta olemme tehneet oman ohjelman lavaamista varten, jonka avulla lavauskuvioiden suunnittelu ja toteutus on mahdollisimman helppoa ja räätälöitävissä asiakkaan haluamalla tavalla.

Kuljetinratkaisut

Toimitamme erityyppisiä kuljetinratkaisuja osana järjestelmiämme tai yksittäisinä toimituksina. Suunnittelemme kuljettimemme pääosin itse. Vakioratkaisuissa käytämme yhteistyökumppaniemme ratkaisuja.

Pystymme toimittamaan hihna-, ketju-, rulla-, moduulihihna-, lamelli-, kolakuljettimia sekä erikoisvalmisteisia kuljetinratkaisuja lähes mihin tahansa teolliseen käyttökohteeseen.

Suoritamme myös vanhojen kuljettimien modernisointeja. Modernisoinnissa vanha runko hiekkapuhalletaan ja maalataan, kuljettimeen vaihdetaan kaikki kulutusosat ja lisätään uuteen käyttöön tarvittavat komponentit. Näin vanhan kuljettimen elinkaari on sama tai jopa pidempi.    

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!