TEOLLISUUSROBOTIT ja ROBOTIIKKA
Edustamme Fanuc- ja KUKA-robotteja.

Lähes 40 vuoden kokemuksellaan robottitekniikan kehityksessä, yli 360 000 asennetun robotin laitekannalla ja yli 2 000 robotin tuotantoympäristöllään FANUC on maailman johtava tehdasautomaation valmistaja.

Olemme myös KUKA-robottien System Partner.
ASIAKASTARINA
Case: JOSPAK
Robotmation on toimittanut elintarvikepakkauksia tuottavalle Jospakille tuotteiden laatikointia helpottavia robottisoluja. Laatikointikonsepti oli uusi, mutta onnistunut. Uuden tehdasrakennuksen ja sinne toteutetun modernin linjaston ansiosta yritys on päässyt tehostamaan tuotantoaan ja kasvattamaan kapasiteettiaan
LUE KOKO TARINA
>> Kaikki asiakastarinat
Robotiikka on meille arkipäivää
Robottisolujen hyödyntämismahdollisuudet erityyppisissä tuotannollisissa tarpeissa ovat huikeat. Ne ovat väsymättömiä ja tarkkoja. Robotteja on hyödynnetty muun muassa konepalvelusovelluksissa vaihtamassa kappaleita koneisiin sekä lavauksessa nostelemassa laatikoita lavalle. Näiden tehtävien välissä robotilla on mahdollista toteuttaa myös muita toimintoja, kuten mitata koneeseen vietävä kappale tai taitella ja täyttää lavattava laatikko.

Robotit ovat muunneltavissa monentyyppisiin erilaisiin tehtäviin täydentämällä niitä konenäön tai muiden tunnistuslaitteistojen sekä erilaisten tarttujien avulla. Robotin tarttuja voidaan vaihtaa automaattisesti tarkoituksen mukaan. Robottisolua voidaan muokata jälkeenpäin ja valjastaa aina uusiin käyttötarkoituksiin. Robottisolujen käyttöönotot sujuvat nopeasti, sillä solu toimitetaan ohjelmistotestattuna ja käyttövalmiina.

Edustamme Fanuc-robotteja. Lähes 40 vuoden kokemuksellaan robottitekniikan kehityksessä, yli 360 000 asennetun robotin laitekannalla ja yli 2 000 robotin tuotantoympäristöllään FANUC on maailman johtava tehdasautomaation valmistaja.

FANUCin yli 100 mallin robottivalikoima on maailman laajin. Lukemattomiin eri sovelluksiin ja teollisuuksiin sopivat FANUC-robotit ovat helppokäyttöisiä, ja niiden sovelluskohtaisten vaihtoehtojen valikoima, suoraviivainen integraatio, jopa 2 300 kg:n hyötykuorma ja 4 683 mm:n ulottuvuus nostavat tuotannon joustavuuden aivan uudelle tasolle.

Robotit ovat erittäin luotettava

Avoin ympäristö jota on helppo laajentaa

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Robottien tarttujat
Toimitamme erityyppisiä tarraimia robotteihin. Valikoimassamme on muutamia vakitarttujia, joita voidaan muutella käyttökohdetta vastaaviksi. Toimitamme myös täysin asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja. Tarttujat ovat erittäin laadukkaita, ja niiden avulla voidaan liikutella varovasti herkimpiäkin tuotteita.
Robottiohjelmisto
Fanuc-robotin ohjelmoinnissa hallitsemme kaikki ohjelmointikielet, joilla robottia on mahdollista ohjata (TP, Karel, PMC, HTML, JavaScript, Dict). Robottiohjelmoinnin suoritamme seuraavilla alustoilla: Roboguide, WinOLPC, WinTPE, Fapt-Ladder sekä FrontPage.

Lisäksi robottiosaamistamme täydentävät omat ohjelmistomme, kuten RNet lisänä robotin käyttöjärjestelmään ja Robotvisor graafisena soluohjaimena sekä käyttöliittymänä. Lue lisää robottiohjelmistosta sekä datan keräämisestä ja hyödyntämisestä täältä.
robotiikka kiinnostaa?

OTA YHTEYTTÄ
OTA YHTEYTTÄ
Robotmation Oy 
Kartanomäenkatu 34 
FI-32200 Loimaa
+358 (0) 20 730 9640
robotmation@robotmation.fi
Kaikki yhteystiedot >
JÄTÄ VIESTI