LAATIKON LAVAUS
Robotmation on laatikointiin ja laatikkojen lavaamiseen erikoistunut yritys. Referenssejä löytyy kaikkialta Suomen pakkaavasta teollisuudesta.

Kun on tarve lavata pakkauksia tai laatikoita lavalle, Robotmation Oy:ltä löytyy laaja valikoima valmiita ratkaisuja palvelemaan juuri sinun tarpeitasi.

ASIAKASTARINA
Case: DAVA FOODS
DAVA Foods Finland Oy on Suomen johtava kananmuna-alan yritys. Se on tehnyt yhteistyötä Robotmationin kanssa jo toistakymmentä vuotta eikä loppua näy. DAVA Foods Finland arvostaa erityisesti Robotmationin asiantuntemusta sekä ketterää reagointia, jonka ansiosta tilatut laitteet toimivat paitsi tänään myös huomenna.
LUE KOKO ASIAKASTARINA
>> Kaikki asiakastarinat
LAATIKON TAI PAKKAUKSEN LAVAUS
Robotmationin referensseistä ja valikoimista löytyy laaja kattaus erilaisia, eri tarpeisiin toteutettuja lavausratkaisuja.
Oli sitten kyseessä pahvilaatikko, muovilaatikko tai muu lavattava pakkaus, todennäköisesti meiltä löytyy valmis idea tai suoraan ratkaisu tuotteen lavoittamiselle.
Olemme toteuttaneet laatikoiden lavausprojekteja monille tyytyväisille ja pitkän asiakassuhteen yrityksille vuosien ajan. Olemme tehneet monia erityyppisiä toteutuksia ja ratkaisseet useita erilaisia lavaukseen liittyviä ongelmia. Kehitystyön pohjalta olemme tehneet lavaamista varten oman ohjelman, jonka avulla lavauskuvioiden suunnittelu ja toteutus on mahdollisimman helppoa ja räätälöitävissä asiakkaan haluamalla tavalla.
Ohjelmistolla älykkäämpään lavoittamiseen
Lavoituskäyttöön tarkoitettu Paltizer®-ohjelmistomme viimeistelee toimitetun järjestelmän ja tarjoaa tien huomispäivän lavalogistiikkaan.

Paltizer®-ohjelmisto on tarkoitettu erityyppisten lavauskuvioiden luontiin joko manuaalisesti tai automaattisesti. Ohjelma kertoo robotille kaikkien lavalla olevien tuotteiden paikoituksen. Lavauskuvion voi halutessaan luoda itse ”raahaamalla” tuotteita lavalle tai antaa automatiikan hoitaa asian. Ohjelmisto on selainpohjainen, joten liitettävyys on helppoa.
LAVAUKSEN AUTOMATISOINTI KIINNOSTAA?
Lavataanko teidän tuotannossa vielä käsin?
OTA YHTEYTTÄ
OTA YHTEYTTÄ
Robotmation Oy 
Kartanomäenkatu 34 
FI-32200 Loimaa
+358 (0) 20 730 9640
robotmation@robotmation.fi
Kaikki yhteystiedot >
JÄTÄ VIESTI