Robotiikka on meille arkipäivää

Robottisolujen hyödyntämismahdollisuudet erityyppisissä tuotannollisissa tarpeissa ovat huikeat. Ne ovat väsymättömiä ja tarkkoja. Robotteja on hyödynnetty muun muassa konepalvelusovelluksissa vaihtamassa kappaleita koneisiin, sekä lavauksessa nostelemassa laatikoita lavalle. Näiden tehtävien välissä robotilla on mahdollista toteuttaa myös muita toimintoja, kuten mitata koneeseen vietävä kappale tai taitella ja täyttää lavattava laatikko.

Robotit ovat muunneltavissa monentyyppisiin erilaisiin tehtäviin täydentämällä niitä konenäön tai muiden tunnistuslaitteistojen sekä erilaisten tarttujien avulla. Robotin tarttuja voidaan vaihtaa automaattisesti tarkoituksen mukaan. Robottisolua voidaan muokata jälkeenpäin ja valjastaa aina uusiin käyttötarkoituksiin. Robottisolujen käyttöönotot sujuvat nopeasti, sillä solu toimitetaan ohjelmistotestattuna ja käyttövalmiina.

Edustamme Fanuc robotteja. Lähes 40 vuoden kokemuksellaan robottitekniikan kehityksessä, yli 360 000 asennetun robotin laitekannalla ja yli 2 000 robotin tuotantoympäristöllään FANUC on maailman johtava tehdasautomaation valmistaja.

FANUCin yli 100 mallin robottivalikoima on maailman laajin. Lukemattomiin eri sovelluksiin ja teollisuuksiin sopivat FANUC-robotit ovat helppokäyttöisiä, ja niiden sovelluskohtaisten vaihtoehtojen valikoima, suoraviivainen integraatio, jopa 2 300 kg hyötykuorma ja 4 683 mm ulottuvuus nostavat tuotannon joustavuuden aivan uudelle tasolle.

Robottien tarttujat

Toimitamme erityyppisiä tarraimia robotteihin. Valikoimassamme on muutamia vakitarttujia, joita voidaan muutella käyttökohdetta vastaaviksi. Toimitamme myös täysin asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja. Tarttuja ovat erittäin laadukkaita ja niiden avulla voidaan liikutella varovasti herkimpiäkin tuotteita.

lavaustarttuja tarttuja

 

Robottiohjelmisto

Fanuc robotin ohjelmoinnissa hallitsemme kaikki ohjelmointikielet joilla robottia on mahdollista ohjata (TP, Karel, PMC, HTML, JavaScript, Dict). Robottiohjelmoinnin suoritamme seuraavilla alustoilla: Roboguide, WinOLPC, WinTPE, Fapt-Ladder sekä FrontPage.

Lisäksi robottiosaamistamme täydentävät omat ohjelmistot, kuten RNet lisänä robotin käyttöjärjestelmään sekä Robotvisor graafisena soluohjaimena sekä käyttöliittymänä. Lue lisää robottiohjelmistosta sekä datan keräämisestä ja hyödyntämisestä täältä.

Fanuc-robottien edut

  • Erittäin luotettava
  • Avoin ympäristö jota on helppo laajentaa
  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Ennestään tuttu monille käyttäjille, sekä helppo omaksuttava.