Pidennä laitteiden käyttöikää

 

KUNNOSSAPITO JA HUOLTO

Ongelmatilanteessa voimme ottaa toimittamiemme laitteiden ohjelmistoihin etäyhteyden, jonka kautta näemme nopeasti mistä virheestä on kyse. Etäpalvelumme avulla asiakkaan tuotanto- tai
pakkausongelmat voidaan minimoida ja korjata mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Järjestelmien ylläpito, linjastojen huollot sekä kunnossapidon sopimustoiminta ovat tärkeä osa asiakaskohtaista ratkaisua. Kunnossapidon perustoimintojen lisäksi toteutamme jo olemassa olevien linjastojen kuntokartoituksia ja modernisointeja. Varaosapalvelustamme on saatavilla yleisimmät
sähkö- ja logiikkakomponentit nopealla aikataululla.

Robotti- ja laitehuollot

Toteutamme huoltoja Fanuc-roboteille. Huollossa uusimme vaihdelaatikkojen vaseliinit, muistin paristot ja tuulettimen suodattimet. Huollon yhteydessä tarkistamme myös tarttujan kunnon, kaapelit ja liitännät sekä laitteiston yleiskunnon. Arvioimme tulevien varaosien tarpeen ja otamme varmuuskopiot robottien ohjelmista sekä asetuksista. Toteutamme huollon aikana syöttöjännitteiden ja toistotarkkuuden mittaukset. Toimitamme huollosta raportin, josta käy ilmi laitteiston nykyinen kunto.

Omissa toimituksissamme huolto käsittää robottihuollon lisäksi myös muun järjestelmän huollon.

Käyttöönottopalvelut

Toteutamme tarvittaessa myös linjastojen käyttöönottopalveluita. Hyvän käyttökokemuksen varmistamiseksi tukipalvelumme ovat asiakkaamme käytettävissä myös laitteiden käyttöönoton jälkeen.

Koulutus

Robotmation kouluttaa asiakasyrityksen henkilökunnan toteutetun tuotantoympäristön käyttöön. Koulutussisällöt rakentuvat asiakaskohtaisesti ja voivat sisältää niin laite- kuin käyttöjärjestelmäkoulutuksia. Koulutusta kannattaa hyödyntää myös uusien työntekijöiden perehdytyksen yhteydessä.

 

Kuntokartoitus on hyvä investointi, jolla ennakoidaan koneen toimivuusastetta sekä tulevia huolto- ja parannustarpeita.